Támogatás

 

Sziasztok!

Nem olyan régen kaptam Tőletek néhány megkeresést, hogy szívesen támogatnátok az olvasonaplopo.eu-t, ha lenne rá valamilyen lehetőség. Ez nekem nagy meglepetés volt, mert korábban ilyesmire soha nem gondoltam, hiszen az oldal a hobbim, soha nem jutott eszembe pénzt kérni Tőletek a használatáért…

Ezután azonban beakadt a dolog és megfuttattam a kérdést a honlap Facebook oldalán egy szavazás formájában is, amiből kiderült, hogy tényleg viszonylag sokan vagytok, akik “áldoznának” a honlap oltárán.

Ez még nagyobb, de mondanom sem kell, kellemes meglepetés volt! 🙂

Most már csak azt kellett kitalálnom, hogy ezt milyen formában tudnám lehetővé tenni.

Végül a paypal.me szolgáltatás mellett döntöttem, egyrészt, mert ez tűnik a legbiztonságosabb (és legegyszerűbb) megoldásnak, másrészt pedig, mert paypal fiókja ma már majdnem mindenkinek van, vagy legalábbis majdnem minden családban van.

Tehát a lényeg:

Ha van lehetőséged és kedved, akkor a következő linkre kattintva tudod támogatni az oldalt és a munkámat: (mielőtt a linkre kattintasz, kérlek olvasd végig a bejegyzést!)

https://paypal.me/olvasonaplopo

Amit még tudni érdemes:

  • Ha a linkre kattintasz, akkor látni fogod, hogy, Te határozhatod meg, hogy milyen összeget szánsz az oldalnak. Mivel én euróban vezetem a számlámat, ezért nagyon fontos, hogy az összeget EURÓBAN TUDOD MEGADNI!! Tehát kérlek gondold át az összeget, majd fejben váltsd át euróra, és ezt az összeget írd be! Ha mondjuk ezer forinttal szeretnéd támogatni az oldalt, akkor az kb 3 eurót jelent. (1 euró nagyjából 300-320 forint körül van, mikor hogy…)

 

  • Természetesen a Te számládról majd forintban fogják levenni az összeget, de az átváltást a rendszer saját maga elintézi.

 

  • Bármekkora és akármekkora támogatásnak örülök, de azt is tudnod kell, hogy mint minden pénzügyi tranzakciónak, ennek is van kezelési költsége, amit az általad utalt összegből vonnak le (nem a küldött összegen felül, hanem a küldött összegből!), ez jelenleg, ha jól tudom, akkor 90 Ft + a küldött összeg 3,4 %-a.  Emberi nyelven ez azt jelenti, hogyha 100 forinttal akarod támogatni az oldalt, akkor bár a szándék persze dicséretes, de ebből a 100 forintból kb. semennyi sem jut el hozzám 🙂

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mégis mire fogom költeni a zsét? 🙂

Nos, a legtöbben közületek valószínűleg nem tudják (és nem is kell tudnotok), de az oldal fenntartása (tárhely, blogsablon, karbantartás stb. stb) egész komoly összegbe került, és mivel az oldal – hála Nektek – folyamatosan növekszik, azaz egyre nagyobb a napi forgalom, ezért a rá fordított összeg is folyamatosan nő.

Támogatásoddal tehát az oldal működéséhez és fenntartásához járulsz hozzá, vagyis nem a nyaralásomat finanszírozod! 🙂

Köszönöm, ha támogatod az oldalt, megkönnyítve ezzel a munkát! 🙂

Üdv:

Zsiráf

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..