Van egy jó fogalmazásod? Küldd el, és kirakom az oldalra!

Nemrég turkálgattam a gépemen és találtam egy mappát, amiben befejezetlen olvasónaplópós írások vannak. Amiket majd egyszer talán befejezek…

De ezekről jutott eszembe, hogy valószínűleg Nektek is van egy csomó olyan fogalmazásotok, amibe sok munkát fektettetek, dolgoztatok vele, aztán – optimális esetben – jó jegyet kaptatok rá és bekerült a fiókba…

Arra gondoltam, hogy ezek akár a honlapra is kikerülhetnének, hiszen majdnem biztos, hogy egy jó írás másnak is hasznos lehet, ötletet, infót meríthet belőle. Lehet, hogy pont a te fogalmazásod segít valaki másnak elindulni a saját feladatában.

Másrészt pedig most már van olyan nagy és ismert az oldal, hogy esetleg néhányan tényleg küldtök is anyagot…

Tehát:

Ha van egy jó fogalmazásod, jellemzésed, elemzésed, kidolgozott olvasónapló kérdésed esetleg egy történelmi hátteres írásod, és úgy gondolod, hogy szívesen megosztanád másokkal, mert annyira jól sikerült, mert ötöst kaptál rá, mert meg akarod mutatni a világnak egy napi több ezer látogatót fogadó oldalon, hogy milyen jól írsz, mert király gyerek vagy, stb., akkor küldd el az

olvasonaplopo[kukac]gmail[pont]com

címre és – ha megüti a minőségi mércét –, szívesen kirakom az oldalra!

Van azért néhány további infó is:

  • Nem – ismétlem: nem, azaz: nem! – olvasónaplókat várok, hanem azokhoz kapcsolódó írásokat, tehát: jellemzés, elemzés, fogalmazás, gondolattérkép, kidolgozott olvasónapló kérdés, zsírkréta rajz, rézkarc stb., de nem olvasónapló!
  • Az írások az oldalon eddig megjelent olvasónaplókhoz kapcsolódjanak, azért, mert ennek van értelme…
  • Az írásokat lehetőleg word dokumentumban várom, mert egy iskolai füzetlapról készített homályos fotó nem túl nagy segítség.
  • Attól, hogy elküldöd az írásodat, az még nem biztos, hogy azonnal meg is jelenik, vagy egyáltalán megjelenik az oldalon.
  • Az oldal non-profit, azaz nem kerül semmibe a használata, ezzel együtt a megjelent írásokért is csak egy meleg és baráti köszönömöt tudok felajánlani!
  • Az elküldött írás mellé – amit ugye word doksiban csatolsz 🙂 – írd meg azt is, hogy milyen infókat szeretnél tudatni magadról az olvasónaplopós közösséggel és a világgal. Természetesen azt is lehet, hogy – Zsiráfhoz hasonlóan – csak bece- vagy álnévvel jelenjen meg az írásod!

 

Remélem minél többen megmozdultok erre a lehetőségre, vagy felhívásra, vagy minek is nevezzük. Ne felejtsétek el, hogy Ti is az olvasonaplopo.eu-ról merítettetek ötleteket, most itt a lehetőség, hogy segítsetek egymásnak is!

Megosztásokért jár a köszönet! 🙂

Üdv: Zsiráf




Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .