Gárdonyi Géza – A láthatatlan ember – 33-65. fejezet – Olvasónapló

47. fejezet

Szereplők Időpont Helyszín
Zéta
Csáth
451.
A csata előtti este
A hun tábor a katalauni mezőn

A szertartás után Zéta visszakíséri a sátrukhoz Csáthot. Csáth szerint másnap reggel biztosan megkezdődik a csata, ezért utasítja Zétát, hogy ruhástól aludjon éjszaka.

Csáth két kisebb borostömlőt ad Zétának, hogy akassza azokat a lovak nyerge mögé, mert a csatában hamar megszomjazik az ember. Csodálkozva fedezik fel, hogy a bor megecetesedett, ennek ellenére Zéta is kap egy tömlőt, de ő nem a lova nyerge mögé teszi, hanem az övére akasztja.

FIGYELEM! Ennek még jelentősége lesz a későbbiekben!

Az olvasónaplónak még nincs vége, kattints a folytatáshoz!
“Gárdonyi Géza – A láthatatlan ember – 33-65. fejezet – Olvasónapló” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Nem lehet elérni a Láthatatlan ember olvasónaplójának 33.-65. fejezetig tartó oldalait. Valamit rosszul adtatok meg a weblap szerkesztése során. Azok az oldalak egyszerűen nem érhetők el. Kérlek, írjatok, ha a hibát sikerült kijavítani!

  Köszönöm

  Válasz
  • Kedves Juhász Dávid!

   Hát, ha mindenkivel így kommunikálsz, akkor sok problémád lesz még… 😀 A hiba Nálad van, semmi sincs rosszul megadva, minden oldal és link él.

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz
 2. Kedves Zsiráf!
  Először is szuper az olvasónapló, köszönjük.
  Sajnos a 33.-65. fejezet fül alatt csak a 33. fejezetet lehet elolvasni, nem adja fel opcióként a többi fejezetre ugrás lehetőségét. Köszönöm, ha esetleg ránézel.
  Üdv:
  Erika

  Válasz
  • Kedves Erika!

   Hm…tavaly is volt egy ilyen komment, akkor is, most is átnéztem minden linket és hibalehetőséget, de nálam minden működik…

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz
 3. Kedves Zsiráf!
  Nagyon tetszett az olvasónapló. Kiemelted a lényeget és jól érthető volt. Nagyon szép és igényes munka. Jó látni hogy, ennyi energiát fektetsz bele. 😀

  Válasz
  • Kedves Németh Ákos!

   Örülök, hogy tetszett és hasznosnak találtad, gyere máskor is! 🙂

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .