Gárdonyi Géza – A láthatatlan ember – 33-65. fejezet – Olvasónapló

61. fejezet

Szereplők Időpont Helyszín
Zéta
Attila
Emő
Ildikó
452. Attila palotája

Minden hónapban teliholdkor Attila nagy vacsorát ad, amire hivatalosak a hun előkelőségek (is). A mostani vacsoránál Zéta is jelen van, mint tolmács.

Vacsora után a hunok táncolnak. Attila Emőnek nyújtja a kezét először.

„Láttam Emőkén, hogy boldog. A szeme szinte mámorosan merült a király szemébe. Komoly volt. A király is. Soha életemben nem láttam embereket olyan komolyan táncolni. És ha Emőke soha el nem szédítette volna a lelkemet, amint ott lebegett akkor Atilla karjain, álomalakká vált, akinek földönléte, mint a délibáb.”

Ezután párcsere következik, Attila most Ildikóval, a germán királylánnyal táncol, akit Zéta Rika királynénál látott.

„Atilla előttem járta a táncot. Ahogy föl-alá léptek andalgón, láttam, hogy Ildikó nagy, kék szeme boldogan nyílik Atillára, s Atilla szeme is visszamosolyog reá.”

Az olvasónaplónak még nincs vége, kattints a folytatáshoz!
“Gárdonyi Géza – A láthatatlan ember – 33-65. fejezet – Olvasónapló” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Nem lehet elérni a Láthatatlan ember olvasónaplójának 33.-65. fejezetig tartó oldalait. Valamit rosszul adtatok meg a weblap szerkesztése során. Azok az oldalak egyszerűen nem érhetők el. Kérlek, írjatok, ha a hibát sikerült kijavítani!

  Köszönöm

  Válasz
  • Kedves Juhász Dávid!

   Hát, ha mindenkivel így kommunikálsz, akkor sok problémád lesz még… 😀 A hiba Nálad van, semmi sincs rosszul megadva, minden oldal és link él.

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz
 2. Kedves Zsiráf!
  Először is szuper az olvasónapló, köszönjük.
  Sajnos a 33.-65. fejezet fül alatt csak a 33. fejezetet lehet elolvasni, nem adja fel opcióként a többi fejezetre ugrás lehetőségét. Köszönöm, ha esetleg ránézel.
  Üdv:
  Erika

  Válasz
  • Kedves Erika!

   Hm…tavaly is volt egy ilyen komment, akkor is, most is átnéztem minden linket és hibalehetőséget, de nálam minden működik…

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz
 3. Kedves Zsiráf!
  Nagyon tetszett az olvasónapló. Kiemelted a lényeget és jól érthető volt. Nagyon szép és igényes munka. Jó látni hogy, ennyi energiát fektetsz bele. 😀

  Válasz
  • Kedves Németh Ákos!

   Örülök, hogy tetszett és hasznosnak találtad, gyere máskor is! 🙂

   Üdv:

   Zsiráf

   Válasz

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .